Om Boksy

Boksy ägs av bokförlaget Stabenfeldt som i över 30 år har gett hundratusentals barn i Sverige, Norge och Finland läsglädje. De står bakom publikationer såsom Penny & Friends, GIRL:IT och Kickerz.

Om appen

Boksy - Sveriges billigaste bokapp!

Boksy lanserades i januari 2022 med en tydlig målsättning – att motivera hela familjer att läsa mer. Detta genom att utveckla en modell som ger användare poäng för varje bok de läser eller lyssnar på. Insamlade poäng kan barnen i familjen sedan växla in till belöningar i appen.

Appen är skapad så att alla i familjen har sin unika profil. Barnen har sin anpassade miljö med barnböcker, kunskapsquiz och barnvänliga funktioner. Som vuxen har du en egen profil med ett annat urval av böcker. Man tävlar som familj mot andra familjer och kan följa sin placering (baserat på antal läspoäng) via en topplista. Detta tävlingsmoment ökar motivationen till läsning genom att göra det till en gemensam hobby. Familjen med flest läspoäng vid månadens slut vinner dessutom ett pris!

Välj mellan fyrtiotusentals titlar för både barn och vuxna i såväl e-boksformat som ljudboksformat.

Vill du ta en paus i läsandet? Testa våra kluriga spel. Vi har spel som Worduko, korsord och Ord på Ord.

Appen är tillgänglig på svenska, norska och finska och kan nås på alla enheter.

Boksy - Sveriges billigaste bokapp!

Skapa ett konto och välj en prenumeration som passar dig för att kunna njuta av alla böcker. Skapa profiler till alla i familjen och börja läs och samla poäng!

Copyright © 2023 Boksy |  Boksy.se |  All rights reserved